Projektledare till Carco // Göteborg

Nytt år, nya utmaningar – ny tjänst? Om detta är tankar som just nu fyller din nyfikna hjärna, låt oss presentera en spännande öppning hos oss på Carco!

Vi är det lilla bolaget som jobbar i den stora kontexten. Detta betyder att vi har korta beslutsvägar och flera möjligheter för dig att ta stort ansvar på vår fortsatta tillväxtresa – vi vill nämligen växa hållbart tillsammans med våra medarbetare och vi hoppas att just du vill hänga med! Nu söker vi, tillsammans med Oddwork, efter två nya projektledare som är redo att pitcha, visualisera och förverkliga affärsmöjligheter. Om du delar vår passion för människor och affärer – då föreslår vi att du scrollar ner och läser mer.

En glimt av din framtida vardag
Att ha titeln ”Projektledare på Carco” i sin mailsignatur, innebär att axla rollen som förmedlare – både mot våra kunder och uppdragsgivare. Målet? Att förenkla information, kommunikation och samarbeten för att ro projekt i hamn. Du är problemlösaren som hittar den bästa lösningen till våra kunder, projektledaren som samarbetar med uppdragsgivarna som tillverkar själva lösningen och den konsultativa säljaren som presenterar lösningen för kunden. Rent praktiskt innebär detta att du researchar, tar kontakt med rätt person, sätter planen och utvecklar affären vidare för att se till att våra kunder behåller sin edge i automotive-branschen – och att våra uppdragsgivare ökar sin merförsäljning. Du kommer även agera experten (efter en tydlig onboarding av oss, såklart) när det kommer till att hjälpa uppdragsgivarna med alltifrån kvalitetssäkring till att fylla i dokument och offerter etc.


För att trivas och växa hos oss tror vi att du…
…är en tålmodig person med en ihärdig energi. Du är den sociala kameleonten som kan konsten att bygga både förtroende och breda nätverk. Du tycker om att stå på egna ben, men lär dig gärna av andras erfarenheter i samarbeten. Du hittar säljande argument lika smidigt som du hittar lösningar på tekniska utmaningar och du älskar mötet med nya människor. Vi tror även att du har en teknisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet på ett par år, kunskap om näringslivet samt en engelska lika flytande som din svenska. Resor förekommer i din tjänst, så det är även bra om du tycker det är kul att upptäcka nya kulturer och hörn av världen.


The perks of being a Carconian
Carco grundades 1995 med visionen att skapa sömlös kommunikation genom engagerande och hållbara samarbeten. Vårt huvudkontor finns i Göteborg och våra resterande två i Kina. Hos oss väntar ett ödmjukt team av beyond-the-box-thinkers, en öppen och ärlig kultur och ett avslappnat klimat. Dessutom väntar en och annan AW samt två årliga konferenser – en resa-bort-konferens och en i Pers (vår CEO) mysiga sommarhus. Tänker du i detta nu: “Det här låter som den perfekta rollen för mig.” Skicka då in din ansökan på momangen! Vi ser fram emot att träffa dig!

START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg, Lindholmen
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Ellinor Hellberg, ellinor@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-02-18

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

 

To apply online, please follow below link to OddWorks recruitment site:

https://jobb.oddwork.se/jobs/2364315-projektledare-till-carco-goteborg